Tietosuojaseloste

Rekisterin ylläpitäjä

Tmi Merja Perälä / Yksityinen perhepäivähoito Pörriäisenpesä

Erikinkatu 4

60200 Seinäjoki

Y-tunnus 2803959-9

info@porriaisenpesa.fi

Rekisterin peruste ja siihen liittyvät sivustot

Sähköinen päivähoitohakemus, yhteydenottolomake, huoltajien puhelinnumerot, kirjalliset sopimukset Pörriäisenpesän ja huoltajien välillä, laskutusohjelmisto.

www.porriaisenpesa.fi

Rekisterin tarkoitus

Rekisteri koostuu hoitosuhteessa olevien lasten huoltajien ja lasten yhteystiedoista.

Rekisterin yhteystietoja käytetään yhteydenpitoon ja asiakassuhteiden hoitoon lasten huoltajien ja päivähoidon, sekä mahdollisen varahoitopaikan välillä.

Verkkosivusto www.porriaisenpesa.fi kerää myös evästeitä sivun käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä sivuston kävijämäärien mittaamiseksi (Google Analytics).

Rekisteriin kerättävät tiedot ja niiden luovuttaminen

Rekisteriin kerättäviä tietoja: Lasten ja huoltajien etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, henkilöturvatunnus, katuosoite sekä muita hoitosopimuksessa mainittuja asioita.

Henkilötietoja luovutetaan varahoitopaikkaan, yhteistyökummppaneille sekä viranomaisille Suomen lain puitteissa, sekä tarpeen tullen laskujen perintätoimiin. Varahoitoon ilmoitettavat tiedot ovat lasten ja huoltajien nimet, puhelinnumero sekä mahdolliset lapsen erityistarpeet. Huoltajien puhelinnumerot ovat perhepäivähoitajan puhelimessa lapsen whatsapp-hoitoryhmää varten. Ryhmä poistetaan hoitosuhteen päätyttyä.

Rekisterin suojaus

Rekisterin tietoihin on pääsy vain sen ylläpitäjällä. Rekisterit ovat salasanasuojattuja, ja salasanat vaihdetaan säännöllisin väliajoin. Sopimukset ja muut henkilötietoja sisältävät paperiasiakirjat sijaitsevat paikassa jonne ei ole ulkopuolisilla pääsyä.

Tarkastusoikeus

Rekisteriin kuuluvalla henkilöllä on oikeus pyytää tietojen tarkistusta ja muuttaa niitä.

Pyynnön voi osoittaa rekisterin ylläpitäjälle. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

 

Henkilötietolaki 22.4.1999/523