Syyskausi starttaa + alekoodi ruokakirjaan!

Lomat on lomailtu, tuolit kiillotettu ja lelut järjestetty! Kaikki alkaa olla valmiina, sillä huomenna starttaa Pörriäisenpesän syyskausi 2018. Syksy tuo mukanaan mm. Metsämörrijuttuja, sillä käväisen eräänä syyskuisena viikonloppuna pääkaupunkiseudulla rykäisemässä Metsämörrikurssin. Ai minkä? No se on sellaista luontokasvatusta lapsille. Itseasiassa en osaa sitä itsekään vielä tarkemmin kertoa, mutta palataanko asiaan kurssin jälkeen?

Loman jälkeen on hyvä muistaa myös tuo e-kirjan tekeleeni, Viikkoruokalistat ja reseptit. Jos et vielä sitä omista, kannattaa ehdottomasti käyttää tarjous hyväksi. Samalla tuet Pörriäisenpesän toimintaa.

Viikkoruokalistat ja reseptit on sähköinen ruokakirja, jossa on 20:lle viikolle (eli 5kpl) valmiit pääruokaehdotukset, niille valmistusohjeet sekä joka viikolle kauppalista. Lopussa on myös tyhjä pohja omalle listallesi, sekä vinkkejä sen tekoon, jos kiinnostaa itse suunnitella.

Tarkoitus on siis se, että et tekisi makaronilaatikkoa kolme kertaa viikon aikana, vaan vähän jotain muutakin =). Jos siis olet ”kärsinyt” samasta ongelmasta kuin minä ja hyvin moni muu, että se ruokaideapankki kolisee tyhjyyttään välillä, hyödyt tästä varmasti.

Alekoodi on siis SYYSALE, ja se oikeuttaa 25% alennukseen normihinnasta. Tuon koodin jälkeen e-kirja maksaa 14,93e. Käy siis lunastamassa oman kappaleesi TÄÄLTÄ.

Ihanaa elokuuta!

Merja