Lisäpalvelut

Kuravaatehuolto

Kuravaatehuolto on palvelu, jossa hoitaja huolehtii lapsen kuravarusteiden asianmukaisesta puhtaudesta. Siihen sisältyy vaatteiden ja kumisaappaiden puristelu, pyyhkiminen/viruttaminen sekä ajoittain pesukoneessa pesu. Käytännössä vanhempien ei tarvitse viedä kuravaatteita kotiin lainkaan pestäväksi.

Kuravaatehuolto on valinnainen palvelu, jonka voi lisätä ja poistaa käytöstä milloin haluaa, kuitenkin aina kuluvan kuukauden loppuun. Palvelu on voimassa 1.3 – 30.11 välisenä aikana, varsinaisina talvikuukausina palvelusta ei veloiteta. Palvelun hinta on 20e/kk/perhe.

Vaippapalvelu

Vaippapalvelussa ulkoistat lapsen vaippojen hankinnan hoitajalle. Tässä palvelussa siis vanhempien ei tarvitse huolehtia vaippojen hankinnasta lainkaan. Palvelu sisältää yhden teippivaippapaketin hankinnan kuukaudessa tarpeen mukaan.

Myös vaippapalvelun saa lisätä sopimuksen päälle ja poistaa milloin vain, aina kuluvan kuukauden loppuun. Palvelun hinta on 15e/kk/lapsi.

Viikkoruokalistat ja reseptit- eKirja

Viikkoruokalistat ja reseptit- kirja on sähköinen, PDF-muodossa oleva kirja, jonka jokainen voi ostaa itselleen kolmelle laitteelle.

Kirjassa on viisi kpl neljän viikon ruokalistoja maanantaista perjantaihin, eli yhteensä 20 viikkoa sekä ruokiin reseptit (yli 80kpl) ja viikon ostoslistat aineksille. E-kirjan hinta on 19,90e.

Osta e-kirja alla olevasta linkistä: