Tilat

 

Pörriäisenpesä toimii v. 2016 valmistuneessa lamellihirsitalossa kärjen uudella puolella. Talossa on kaikenkaikkiaan n. 216m2, 4mh, k, oh, yk. Yksi huone on pelkästään hoitolasten käytössä, siellä sijaitsevat sängyt lepoa varten ja välineet mm. koti- ja junaleikkiin.

Toisen lapsemme huone on myös kaikkien yhteisessä käytössä, siellä ovat autolelut, ja kaikenmaailman Batman- ja Hulk-nuket, leikkipyssyt, liikennematto sekä supersuosittu Jaken merirosvolaiva.

Talomme on vielä osittain keskeneräinen, puuttuu listoja ym., mutta onneksi se ei haittaa menoa. Pikkuhiljaa yritämme niitäkin saada laitettua.

Ulkona puutarha on vielä kesken, mutta pihasta löytyvät jo lapsille keinut, pyörivä pomppukeinu, jättitrampoliini (kesäkäytössä), liukumäki ja rakenteilla oleva leikkimökki.

Ulos rakentuu jossain vaiheessa hyötykasvipuutarha, josta saamme käydä kitkemässä rikkaruohot ja korjaamassa satoa parempiin suihin.

Kuvia löytyy kohdasta galleria, ja lisää päivittyy sitä mukaa kun tulee kuvattua. Tervetuloa myös paikanpäälle tutustumaan!