Tietoja minusta

Heippa!

 

Olen Merja Perälä, syntynyt vuonna 1983. Olen äiti, vaimo, yrittäjä, ja bloggaaja. Lempinimiäni ovat Meela, Memma, Mehja, Meeja, Äiti.

 

Perheeseemme kuuluvat lisäksi mies ja kaksi lasta, lemmikkieläimiä meillä ei ole. Asumme lamellihirsitalossa Seinäjoen kärjessä, missä sijaitsee myös perhepäivähoito Pörriäisenpesä.

 

Olen suorittanut perhepäivähoitajan ammattitutkinnon vuonna 2016. Lisäksi olen suoritanut EA1:n ja hygieniaosaamistestin. Vuonna 2017 Sedu valitsi minut vuoden yrittäjyysopiskelijaksi palkiten kunniakirjalla ja stipendillä.

 

Syksyllä 2018 suoritan Metsämörriohjaajan peruskurssin, ja tulevaisuudessa täydennän sitä syventävillä jatkokursseilla. Aiemmalta ammatiltani olen sihteeri.

 

Vapaalla ollessani luen kirjoja, kirjoitan blogia ja työn alla olevaa kirjaani, valokuvaan sekä suunnittelen keskeneräistä puutarhaamme. Lempiohjelmani on tällä hetkellä uskomaton eläinlääkäri Pol.

 

Lastenhoitajana olen toiminnallinen, jämäkkä, läsnäoleva. Kohtelen kaikkia lapsia tasavertaisesti, eli samat rajat ja säännöt ovat kaikilla. Syliin saa – ja pitääkin tulla, huolet ja mörrimöykkyolot selvitetään yhdessä!

 

 

Vastaa